SUIT│YOU

Hvem er Aya Nielsen?

Like many other traditional costumes of Vietnam, Non la has its own origin, coming from a legend related to the history of rice growing in Vietnam. The story is about a giant woman from the sky who has protected humankind from a deluge of rain. She wore a hat made of four round shaped leaves to guard against all the rain. After the Goddess was gone, Vietnamese built a temple to commemorate her as the Rain-shielding Goddess.

You may sometimes wonder where the moon came from. Was it a planet that traveled too close to Earth and was captured in our orbit? Actually, the prevailing theory of modern science is that the moon was the result of a large scale collision with the still developing Earth early in its development which caused this large “chuck” to spin off into an orbiting body. This explains the similarity in composition as has been confirmed by many of the moon exploratory space missions that were conducted by NASA.

Hvad er din vision med Suit You?

SuitYou har været mine visioner der er kommet til live. Jeg har længe drømt om at gøre noget seriøst ud af den iværksætter jeg har i mig samt at udføre de drømme jeg har haft i forhold til at gå selvstændigt. Passionen for at kreere og udarbejde et produkt til fulde, har jeg endelig opnået. Men det stopper bestemt ikke her, der er mange spændende ting i vente, som jeg glæder mig utroligt meget til at præsentere, jeg håber det vil blive taget godt imod, da det er en lidt anden vej at tage et skridt i, men jeg er sikker på det bliver godt! Det er meget vigtigt for mig at jeg gør ting der giver mening for mig, og som er noget jeg kan stå indenfor. Det tidsløse og moderne look, er helt sikkert noget jeg har holdt fast i, i den næste lancering af de nye fine produkter, og jeg håber I vil tage godt imod dem!

Hvad er den største udfordring som iværksætter?

Som iværksætter må det sværeste nok være at holde ved gnisten. Der er mange opture, men også super mange nedture. Jeg har tit mødt modstand fra folk som tvivler på mine evner til at starte et brand på egen hånd, uden så meget erfarring. At få en små hatfuld kommentar om det man brænder for, kan gøre nas - men hver gang har jeg vist dem det modsatte.

Et godt råd til andre der gerne vil starte et brand

Mit aller vigtiste råd til dig der måske sidder med en iværksætter i maven er; Lad ikke andres tvivl påvirke dine drømme. Jeg tror det er noget vi alle skal huske, i flere situationer end blot denne. Du KAN godt, men du skal også være sikker på at du vil det hvis du starter og at det er af de rigtige grunde. Da jeg som 13-årig startede min første hobbyvirksomhed, var det fordi jeg drømte om at lave noget mærkværdigt, ikke at tjene penge. Jeg synes det var den fedeste følelse at se en på min skole gå i en trøje jeg havde designet, ikke at jeg havde tjent på den. Den mentalitet er vigtig at have med i baglommen, og skrive sig bag øret at livet handler om at gøre det der gør en glad.

Et godt råd til andre der gerne vil starte et brand?

Mit aller vigtiste råd til dig der måske sidder med en iværksætter i maven er; Lad ikke andres tvivl påvirke dine drømme. Jeg tror det er noget vi alle skal huske, i flere situationer end blot denne. Du KAN godt, men du skal også være sikker på at du vil det hvis du starter og at det er af de rigtige grunde. Da jeg som 13-årig startede min første hobbyvirksomhed, var det fordi jeg drømte om at lave noget mærkværdigt, ikke at tjene penge. Jeg synes det var den fedeste følelse at se en på min skole gå i en trøje jeg havde designet, ikke at jeg havde tjent på den. Den mentalitet er vigtig at have med i baglommen, og skrive sig bag øret at livet handler om at gøre det der gør en glad.

Hvor får du inspiration fra?

En af mine største inspirationer er uden tvivl min egen far. Han har et drive som jeg aldrig har oplevet før. Jeg synes det er enormt sejt at komme fra ingenting, og så stå med et imperium han har lagt sved, blod og tårer i. Han har altid prædiket med at penge man har kæmpet for, er sjovere at bruge. Hele mit liv har jeg vendt øjnene, men nu er det begyndt at give bedre mening.

Hvad er dit yndlings produkt fra Suit You?

Mine yndlingsprodukter fra SuitYou er uden tvivl vores Frigg taske. Tasken er i en fantastisk størrelse til både at kunne sætte prikken over i’et ved et outfit, men er også super praktisk. Jeg elsker tasker, det kan jeg nok ikke komme udenom, så derfor er det rart at have en taske der er pæn, samtidigt med at man kan bruge den til det fornødne.

Frigg Taske i Sort
Frigg Taske i Sort
Frigg Taske i Sort
Frigg Taske i Sort
Frigg Taske i Sort

Frigg Taske i Sort

199,00 kr
Frigg Taske i Brun
Frigg Taske i Brun
Frigg Taske i Brun
Frigg Taske i Brun

Frigg Taske i Brun

199,00 kr